In samenwerking met:
Loaded Friesratio
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Karma Kapsalon

Lowlands vroeg Karma Kebab: maak de meest duurzame nachtsnack. Dus maakten ze kebab van Nederlandse knolselderij waar zowel veganisten als vleeseters van gaan watertanden. Daarmee zijn ze niet alleen een stuk duurzamer dan soja-alternatieven, maar hebben ze een kebab die menig vleeseter niet van echt weet te onderscheiden.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept karma kapsalon

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Bereid de friet in de oven of airfryer zoals aangegeven op de verpakking.
2
Snijd de komkommer in blokjes, de tomaat in plakken en de ui in dunnen ringen.
3
Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de Karma Kebab husselend op halfhoog vuur ongeveer 4-6 min. je bakt de Karma Kebab niet krokant.
4
Verdeel de friet over de borden en verdeel de kaas erover. Leg de kebab er bovenop gevolgd door de groenten.
5
Snijd de rode peper en jalapeño in schijfjes. Top de kapsalon af met Karma Knoflooksaus, sriracha saus, de rode peper en de jalapeño.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?