Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Karma Kapsalon
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
320 gr Karma Kebab
600 gr friet
4 tomaten
1 rode ui
1 komkommer
2 el zonnebloemolie
100 gr geraspte kaas
80 gr gemengde sla
Karma Sriracha saus
Karma Knoflooksaus
½ rode peper
½ jalapeño
1
Bereid de friet in de oven of airfryer zoals aangegeven op de verpakking.
2
Snijd de komkommer in blokjes, de tomaat in plakken en de ui in dunnen ringen.
3
Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de Karma Kebab husselend op halfhoog vuur ongeveer 4-6 min. je bakt de Karma Kebab niet krokant.
4
Verdeel de friet over de borden en verdeel de kaas erover. Leg de kebab er bovenop gevolgd door de groenten.
5
Snijd de rode peper en jalapeño in schijfjes. Top de kapsalon af met Karma Knoflooksaus, sriracha saus, de rode peper en de jalapeño.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.