Karma Pide
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Karma Pide

Lowlands vroeg Karma Kebab: maak de meest duurzame nachtsnack. Dus maakten ze kebab van Nederlandse knolselderij waar zowel veganisten als vleeseters van gaan watertanden. Daarmee zijn ze niet alleen een stuk duurzamer dan soja-alternatieven, maar hebben ze een kebab die menig vleeseter niet van echt weet te onderscheiden.

Het traditionele broodje kebab, maar dan opnieuw uitgevonden. Ongelofelijk veel keer duurzamer, maar vooral heel veel lekkerder. Probeer het nu zelf!

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept karma pide

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 190°C en bak de pide 4 min. in de oven.
2
Snijd de tomaten en komkommer in dikke plakken.
3
Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de Karma Kebab husselend op halfhoog vuur ongeveer 4-6 min. je bakt de Karma Kebab niet krokant.
4
Snijd de pide in 4 grote punten en snijd open. Beleg de pide ruim et tomaat, komkommer, sla en Karma Kebab.
5
Top af met Karma Knoflooksaus en/of sriracha saus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?