Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snipper de knoflook en ui fijn. Verhit in een koekenpan olie en bak de knoflook en ui glazig. Voeg de komijnpoeder en mosterd toe en bak kort mee. Voeg de ongekookte parelcouscous toe en overgiet met kokend water. Breng op smaak met peper en zout. Breng het geheel aan de kook voor 7 min. en roer regelmatig door.
2
Schil en snijd ondertussen de sinaasappel in partjes en de courgette in blokjes. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een bord. Voeg de courgette toe aan de couscous en laat deze voor 5 min. mee garen.
3
Voeg de crème fraîche en de sinaasappelpartjes toe als de couscous gaar is en verwarm kort mee. Breng de couscous op smaak met peper en zout. Serveer de romige couscous met het geroosterde amandelschaafsel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via