Snipper de knoflook en ui fijn. Verhit in een koekenpan olie en bak de knoflook en ui glazig. Voeg de komijnpoeder en mosterd toe en bak kort mee. Voeg de ongekookte parelcouscous toe en overgiet met kokend water. Breng op smaak met peper en zout. Breng het geheel aan de kook voor 7 min. en roer regelmatig door.
2
Schil en snijd ondertussen de sinaasappel in partjes en de courgette in blokjes. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een bord. Voeg de courgette toe aan de couscous en laat deze voor 5 min. mee garen.
3
Voeg de crème fraîche en de sinaasappelpartjes toe als de couscous gaar is en verwarm kort mee. Breng de couscous op smaak met peper en zout. Serveer de romige couscous met het geroosterde amandelschaafsel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.