OSB Poké Bowl Poké Bowl Met Rode Rijst, Warmgerookte Zalm En Miso Saus (2)
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Poké bowl met rode rijst, warm gerookte zalm en miso saus

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Meng appelazijn, suiker en zout in een kom. Snijd de komkommer over de lengte in dunne plakken. Meng met het azijnmengsel en zet apart.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Meng voor de saus de miso paste, gembersiroop, sesamolie, het water en sap van ½ van de limoenen. Voeg extra water toe indien de saus te dik is.
4
Strooi 1/3 van de Verstegen Oriental blend voor poké bowl in een schaaltje. Halveer de avocado, verwijder de pit en pel de schil. Snijd de helften in de lengte doormidden en dip de avocado aan 1 kant in de kruiden.
5
Was de radijs, snijd doormidden en laat het groen eraan zitten. Maak linten van de wortelen met behulp van een spirelli. Ontvel de zalm en snijd in stukken. Snijd de overige limoen in partjes.
6
Verdeel de rijst, zoetzure komkommer, avocado, radijs, wortellinten en zalm over de kommen. Strooi ½ tl Verstegen Oriental blend voor poké bowl over iedere poké bowl. Serveer met de saus en limoen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Vis
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Bowls
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via