Poké bowl met rode rijst, warm gerookte zalm en miso saus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Meng appelazijn, suiker en zout in een kom. Snijd de komkommer over de lengte in dunne plakken. Meng met het azijnmengsel en zet apart.
2
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Meng voor de saus de miso paste, gembersiroop, sesamolie, het water en sap van ½ van de limoenen. Voeg extra water toe indien de saus te dik is.
4
Strooi 1/3 van de Verstegen World Spice Meal Poké Bowl in een schaaltje. Halveer de avocado, verwijder de pit en pel de schil. Snijd de helften in de lengte doormidden en dip de avocado aan 1 kant in de kruiden.
5
Was de radijs, snijd doormidden en laat het groen eraan zitten. Maak linten van de wortelen met behulp van een spirelli. Ontvel de zalm en snijd in stukken. Snijd de overige limoen in partjes.
6
Verdeel de rijst, zoetzure komkommer, avocado, radijs, wortellinten en zalm over de kommen. Strooi ½ tl Verstegen Oriental blend voor poké bowl over iedere poké bowl. Serveer met de saus en limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.