Romig Vispannetje Met Bladerdeeg
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Romig vispannetje met bladerdeeg

Varieer eens met vis. Zet bijvoorbeeld een heerlijke visstoof op tafel met een ‘dakje’ van bladerdeeg. De visstoof, op basis van koolvis, breng je op smaak met sojasaus en citroenrasp. Lekker!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept romig vispannetje met bladerdeeg

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220˚C. Snipper de ui fijn en snijd de wortel in dunne plakjes. Verhit 1 el boter en fruit de ui 2 minuten aan totdat deze zacht is. Voeg de wortel toe en roerbak deze 2 minuten mee. Voeg de bloem toe aan de wortel en ui en laat 3 minuten goed meebakken. De bloem mag hierbij niet verkleuren.
2
Snijd de peterselie fijn. Meng de roomkaas door de warme visbouillon en voeg deze toe aan de uien en wortels. Laat de saus 5 minuten koken totdat deze iets dikker is. De saus dikt straks in de oven nog verder in. Voeg nu de vis, dille, peterselie, doperwtjes, sojasaus en citroenrasp toe. Proef de saus en breng op smaak met peper en zout.
3
Vul 4 ovenschaaltjes met de visstoof. Bedek ieder schaaltje met een plakje bladerdeeg. Prik een paar gaatjes in het bladerdeeg en zet voor 10 minuten in de oven totdat het bladerdeeg knapperig en goudbruin is.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via