Rucola Stamppot Met Citroen En Scholfilet
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Rucola stamppot met citroen en scholfilet

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Zet de aardappels op in ruim gezouten water, breng aan de kook en laat in 20 minuten gaarkoken. Giet af en stamp samen met de cottage cheese tot een puree.
2
Meng de rucola met het citroensap en de rasp door de aardappelpuree en breng op smaak met peper en zout.
3
Bestrooi de scholfilets licht met peper en zout. Haal ze door de bloem en klop de overtollige bloem af. Bak de scholfilets in de geklaarde boter in 2 minuten per kant goudbruin.
4
Haal de scholfilets uit de pan en bestrooi ze met de gehakte peterselie. Doe de roomboter in de pan en laat zachtjes smelten. Giet de gesmolten boter over de filets. Serveer met de rucola stamppot en de partjes citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Stamppot
AGV
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via