Speltpizza met ricotta, gerookte zalm, kappertjes en dille
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Speltpizza met ricotta en gerookte zalm

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Haal het pizzadeeg uit de verpakking en leg op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de gezeefde tomaten over het pizzadeeg. Houd de randen 1cm vrij. Verdeel de ricotta en kappertjes over de tomatenblokjes.
2
Bak in de oven voor 15 min. Verdeel de zalm over de pizza en bak nog 5 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de dille fijn. Haal de pizza uit de oven en garneer de dille over de zalm. Breng op smaak met peper.
Wijntip van Yves

Greco bianco

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via