In samenwerking met:
VSZ Stamppot Spinazie Spinaziestamppot Met Champignons En Chipolataworstjes (1)
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Spinaziestamppot met champignons en chipolataworstjes

Heb jij wel eens stamppot gemaakt met spinazie? Dit recept bewijst hoe simpel én lekker dat is! De Verstegen mix voor spinaziestamppot zorgt voor extra smaak. Wij geven de Hollandse stamppot een mediterrane twist door er chipolataworstjes aan toe te voegen.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept spinaziestamppot met champignons en chipolataworstjes

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Schil en halveer de aardappelen. Kook in 15 à 20 min. gaar in een pan met water.
2
Pel en snijd de rode uien in halve ringen, snijd de champignons in partjes en chipolataworstjes in stukjes.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de rode ui, champignons en chipolataworstjes op hoog vuur in ca. 5 min gaar. Voeg de spinazie, in delen, toe totdat deze is geslonken.
4
Giet de aardappelen af, voeg de melk en de Verstegen mix spinaziestamppot toe en stamp tot een puree. Voeg de rode ui, champignons, chipolataworstjes en spinazie toe en meng het geheel goed door elkaar. Verdeel de stamppot over de borden.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via