Spinaziestamppot met champignons en chipolataworstjes
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Schil en halveer de aardappelen. Kook in 15 à 20 min. gaar in een pan met water.
2
Pel en snijd de rode uien in halve ringen, snijd de champignons in partjes en chipolataworstjes in stukjes.
3
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de rode ui, champignons en chipolataworstjes op hoog vuur in ca. 5 min gaar. Voeg de spinazie, in delen, toe totdat deze is geslonken.
4
Giet de aardappelen af, voeg de melk en de Verstegen mix spinaziestamppot toe en stamp tot een puree. Voeg de rode ui, champignons, chipolataworstjes en spinazie toe en meng het geheel goed door elkaar. Verdeel de stamppot over de borden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.