Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verhit ¼ van de balsamicoazijn in een grillpan. Bestrooi het brood met peper en zout en grill aan beide kanten goudbruin.
2
Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn en snijd de champignons in plakjes.
3
Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg hier vervolgens de champignons, spinazie en de overige balsamicoazijn aan toe.
4
Bak tot dat de spinazie geslonken is en de champignons gaar zijn.
5
Beleg het brood met de groenten en top af met verkruimelde feta en zonnebloempitten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via