Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & smeersels
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Lekker snel < 20 minuten
Medium 20 - 40 minuten
Uitgebreid > 40 minuten
Alle recepten
Lifestyle
Evenementen
Over ons
Aanmelden
Recepten
Lifestyle
Evenementen
Aanmelden
Home
Recepten
Toast met champignons, spinazie & feta
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Lunch & brunch
Opslaan
Toast met champignons, spinazie & feta
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
2 el balsamico azijn
4 sneetjes sneeën zuurdesem brood
Peper en zout
½ rode ui
1 teentje knoflook
200 gr champignons
1 scheutje olijfolie
80 gr spinazie
80 gr feta kaas
1 handje zonnebloempitten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verhit ¼ van de balsamicoazijn in een grillpan. Bestrooi het brood met peper en zout en grill aan beide kanten goudbruin.
2
Snijd ondertussen de ui en knoflook fijn en snijd de champignons in plakjes.
3
Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg hier vervolgens de champignons, spinazie en de overige balsamicoazijn aan toe.
4
Bak tot dat de spinazie geslonken is en de champignons gaar zijn.
5
Beleg het brood met de groenten en top af met verkruimelde feta en zonnebloempitten.
Meer inspiratie
Bekijk meer
Lunch & brunch
Toast met romescospread, aspergetips en courgette
15 min
Opslaan
Lunch & brunch
Vegan BLT met tempeh bacon
25 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Pita met knoflook garnalen, avocado, rode kool en limoenmayonaise
15 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Gevulde ciabatta met gehakt
15 min
Opslaan
Lunch & brunch
Broodje gado gado
15 min
Opslaan
Borrelhapjes & snacks
Mini tosti met geitenkaas en prosciutto
10 min
Opslaan
Borrelhapjes & snacks
Mini pizza-borrelbroodjes
10 min
Opslaan
Borrelhapjes & snacks
Tuna melt borrelbrood
10 min
Opslaan
Hoofdgerechten
Vegetarische pita gyros met tzatziki
20 min
Opslaan
Tussendoortjes
Zelfgemaakte crackers met zongedroogde tomaat, olijven en noten
15 min
Opslaan
Allergenen
Dit recept bevat de volgende allergenen:
Gluten
Sulfiet
Sesamzaad
Melk
Noten
Pinda
Voedingswaarden
Per 1 persoonsportie
Voedingswaarden
Aanmelden
Vind je dit leuk?
18
0
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Geef een reactie
undefined
Reactie plaatsen
Over dit recept
Gerecht
Lunch & brunch
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Gemaakt door Eatertainment
Delen via
Reacties
Plaats nieuwe reactie