In samenwerking met:
Varkenshaas saltimbocca
Niveau
Gemiddeld
Tijd
40 min

Varkenshaas saltimbocca

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
1
Haal de varkenshaasjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Zet de bakplaat aan, deze heeft tijd nodig om warm te worden.
2
Leg de varkenshaas op een snijplank, snijd horizontaal in over de lengte zodat deze opengeklapt kunnen worden. Bedek met huishoudfolie en sla de varkenshaas plat tot de dikte van een schnitzel (ongeveer een halve centimeter). Gebruik hiervoor een vleeshamer, deegroller of een koekenpan. Breng de varkenshaas lichtjes op smaak met peper en zout.
3
Begin nu met een plakje serranoham, leg daarop een varkenshaas, daarop weer een plak serranoham en vervolgens 3 blaadjes salie en 3 theelepels gorgonzola. Rol de varkenshaas nu op tot een strak rolletje. Omwikkel met huishoudfolie en leg in de koelkast.
4
Besmeer de bakplaat met de olie en bak de rolletjes 20 min. rondom tot deze de gewenste garing heeft bereikt.

Meer recepten op de bakplaat

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via