Vegan Crumble Met Rood Fruit, Noten En Kokosyoghurt 2
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Vegan crumble met rood fruit, noten en kokosyoghurt

Deze vegan crumble met rood fruit is lekker als uitgebreid ontbijt in het weekend of als tussendoortje. Het ziet er onwijs smaakvol uit en is ook nog eens makkelijk te maken. Je kunt de kokosyoghurt eventueel vervangen door elke andere vegan yoghurt naar keuze.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Benodigdheden

Recept vegan crumble met rood fruit, noten en kokosyoghurt

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Smelt ondertussen de boter in een steelpan en meng vervolgens met havermout, amandelmeel en agavesiroop in een kom tot een kruimelig deeg.
2
Hak amandelen en pecannoten grof. Verdeel samen met de bramen en de frambozen over de bodem van de ovenschaal. Verdeel het havermengsel over het fruit en bak 20 min. in de oven.
3
Haal uit de oven en laat even afkoelen. Serveer met de kokosyoghurt en eventueel extra vers fruit.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via