Vegan havermout bowl met gebakken banaan & noten
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Vegan havermout bowl met gebakken banaan & noten

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Pel de bananen en halveer in de lengte. Smelt de margarine in een koekenpan en bak de bananen aan beide kanten in 3 tot 4 min. goudbruin. Haal uit de pan en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
2
Halveer de dadels en verwijder de pitten. Meng de helft van de bananen in de blender samen met de dadels, havermelk, kaneelpoeder en havermout tot er een gladde substantie ontstaat.
3
Geen blender? Pureer dan de ingrediënten in een maatbeker met een staafmixer.
4
Bak ondertussen de noten goudbruin in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak in stukjes.
5
Schenk het mengsel in de kommen en garneer met de overige gebakken banaan, stukjes noot en ahornsiroop.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Soort
Bowls
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via