Print opties

Sluiten

Visrolletjes met groene asperges en aardappeltjes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
8 min
Totale tijd
38 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Boen de krieltjes schoon onder stromend water. Dep droog met een schone theedoek en snijd in parten en schep in een mengkom. Maak de asperges schoon en snijd in stukken van 5 cm en schep in een tweede (meng)kom.
2
Verwarm de airfryer voor op 180ºC. Ris de rozemarijn naaldjes van de takjes en hak fijn. Meng in een kommetje de rozemarijn met de olijfolie en verdeel over de aardappeltjes en asperges, schep beide goed om.
3
Schep eerst de aardappeltjes in het mandje van de airfryer en bak 5 min. Voeg de asperges toe en bak nog eens 10 min. tot de aardappeltjes goudbruin zijn en de asperges gaar. Schep ze over in een schaal en dek af met aluminiumfolie om warm te houden.
4
Besmeer de scholfilets met tomatentapenade en leg er wat blaadjes spinazie op. Rol ze op en omwikkel met plakjes spek. Maak zo alle visrolletjes. Leg een stukje bakpapier in het mandje van de airfryer en leg de visrolletjes erop met de open kant naar beneden, zodat de rolletjes niet open gaan. Bak in 8 min. gaar.
5
Serveer de visrolletjes met de aardappeltjes en groene asperges.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.