Zwarte Rijstbowl Met Tahinsaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Zwarte rijstbowl met tahinsaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui, paprika en worteltjes in blokjes en de paksoi doormidden. Meng in een schaaltje de tahin met yoghurt en honing, breng op smaak met zout.
2
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout. Verhit in een tweede pan de andere helft van de olie, voeg hier de gember-, chili-, koriander- en komijnpoeder aan toe en roerbak de paprika, wortel en rode ui in 5 min. beetgaar. Haal de groenten uit de pan en gril de paksoi aan de gesneden kant in 2 min. bruin.
3
Giet de rijst af en schep de warme groenten over de rijst. Serveer de zwarte rijstbowl met een spiegelei en top af met de tahinsaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Sesamzaad
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Marie
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Balans
Soort
Rijst
Bowls
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via