Print opties

Sluiten

Zwarte rijstbowl met tahinsaus

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui, paprika en worteltjes in blokjes en de paksoi doormidden. Meng in een schaaltje de tahin met yoghurt en honing, breng op smaak met zout.
2
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak 2 spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout. Verhit in een tweede pan de andere helft van de olie, voeg hier de gember-, chili-, koriander- en komijnpoeder aan toe en roerbak de paprika, wortel en rode ui in 5 min. beetgaar. Haal de groenten uit de pan en gril de paksoi aan de gesneden kant in 2 min. bruin.
3
Giet de rijst af en schep de warme groenten over de rijst. Serveer de zwarte rijstbowl met een spiegelei en top af met de tahinsaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.