Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Maaltijd to go en proeven – Koffie & croissants

Stephen Busman
20
sep
-
26
sep

Jumbo Groningen Beren

Maaltijd to go en proeven – Koffie & croissants

 
1319 personen hebben dit evenement bekeken.

Koffie & croissants

Geen tijd om zelf je ontbijt te maken? Geen zorgen, wij staan deze hele week voor je klaar met heerlijke koffies en croissants deluxe. Dat is pas een goed begin van de dag. Kom langs, proef het zelf en neem meteen je ontbijtje to go mee! Haal je koffie & croissants to go tussen 09:00 uur en 15:30 uur bij Jumbo Groningen Beren.

Zelf maken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de recepten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit recept? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Benieuwd naar de recepten? Bekijk de themapagina!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

To register for this event please visit the following URL:

Datum en Tijd

ma 20-09-2021 - zo 26-09-2021
09:00-15:30 dagelijks
 

Locatie

Jumbo Groningen Beren, Jumbo, Beren 85, Groningen
 

Winkel

Jumbo Groningen Beren
 

Soort Evenement

In de winkel
 

Categorie

Maaltijd To Go