Buddha bowl met quinoa, geroosterde bloemkool en srirachamayo
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Breng in een pan ruim water aan de kook. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Bereid de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Leg de bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Rooster 30 min. in de voorverwarmde oven.
3
Schaaf de komkommers met een kaasschaaf in dunne plakjes. Meng de sriracha met de mayonaise.
4
Verdeel de quinoa over de kommen, gevolgd door de geroosterde bloemkool, biet julienne, kiemgroente, falafel en sesamzaadjes. Verdeel de srirachamayonaise over de bowls.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.