In samenwerking met:
Christmas vibes frikandel
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Frikandel Christmas vibes

Kerstliefhebbers opgelet! Met deze Christmas vibes frikandel serveer jij het ultieme borrelhapje tijdens de feestdagen. En niet alleen tijdens de feestdagen, want ondanks dat deze speciale frikandel qua kleuren geïnspireerd is op de feestdagen (het klassieke rood en groen), kan je het natuurlijk het hele jaar door serveren en ervan genieten. Doe inspiratie op en ga zelf aan de slag!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept frikandel christmas vibes

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Bereid de frikandellen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de frituurpan, airfryer of oven.
2
Hak ondertussen de gedroogde cranberries fijn.
3
Snijd de frikandellen in de lengte open en verdeel de Tomaten Ketchup Original erover gevolgd door de mayonaise. Verdeel de cranberries, granaatappelpitjes en chilivlokken erover. Pluk de blaadjes van het takje peterselie en verdeel over de frikandel.

Kerstachtige borrelhapjes voor de feestdagen

Zo richting eind december is natuurlijk dé tijd om samen te komen met vrienden en/of familie. Tijdens de feestdagen zet je de tafel het liefst vol met allerlei lekkers! Heb je nog wat inspiratie nodig voor deze tijd van het jaar? Of niet speciaal voor de feestdagen, maar gewoon voor een gezellige borrel? Wij zetten een aantal heerlijke (feestdagen) borrelrecepten voor jou op een rijtje!

Dit plantaardige butterboard is een echte knaller voor de feestdagen. Je maakt het in de vorm van een kerstboom, waardoor het er meteen super feestelijk uitziet! Vervolgens verdeel je er Tafelgoud en Tabasco Sriracha overheen en kerstomaatjes, granaatappelpitjes en takjes rozemarijn. Leg er wat zelfgemaakte bladerdeeg sterretjes op en de kerstboom is helemaal versierd. Nu kan het genieten beginnen en kan je het gezellig delen!

Nog zo’n borrelhapje wat er spectaculair uitziet: deze boterkaars met Italiaanse kruiden. Leuk om op tafel te zetten tijdens de borrel, maar ook voor tijdens het diner een echte aanrader! De boterkaars maak je door boter te smelten en hier smaakmakers als knoflook, rozemarijn, oregano, tijm, salie, citroenschil en zout aan toe te voegen. Laat dit goed intrekken zodat de smaken mooi samenkomen, zeef het geheel en vul waxinelichthouders met de boter. Serveer de zelfgemaakte boterkaars met stokbrood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Ei
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via