Satesaus Gado Gado Gado Gado Bowl Met Gamba’s En Satésaus (1)
Niveau
Beginner
Tijd
35 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Gado Gado bowl met gamba’s en satésaus

In een handomdraai de lekkerste satésaus? Die hebben wij voor je! Je hoeft het alleen maar op te warmen. Samen met een zelfgemaakte Gado Gado bowl vol groenten en gamba’s heb je een heerlijke maaltijd.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept gado gado bowl met gamba’s en satésaus

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
2
Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in plakjes. Snijd de radijsjes en limoen in plakken en ris de blaadjes van de takjes basilicum.
3
Verwarm de satésaus 10 min. in een pan op laag vuur.
4
Rijg de gamba’s op een satéprikkers en bestrooi met de cajun kruiden. Verhit de zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur en bak de gamba’s 3 à 4 min. Keer halverwege om.
5
Verdeel de rijst over de borden, gevolgd door komkommer, radijs, gamba’s, taugé en sojabonen. Verdeel de satésaus over de bowls. Garneer met seroendeng, limoen en basilicum. Serveer de bowls met kroepoek.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via