Satesaus Gado Gado Gado Gado Bowl Met Gamba’s En Satésaus (1)
Niveau
Beginner
Tijd
35 min

Gado Gado bowl met gamba’s en satésaus

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
2
Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in plakjes. Snijd de radijsjes en limoen in plakken en ris de blaadjes van de takjes basilicum.
3
Verwarm de satésaus 10 min. in een pan op laag vuur.
4
Rijg de gamba’s op een satéprikkers en bestrooi met de cajun kruiden. Verhit de zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur en bak de gamba’s 3 à 4 min. Keer halverwege om.
5
Verdeel de rijst over de borden, gevolgd door komkommer, radijs, gamba’s, taugé en sojabonen. Verdeel de satésaus over de bowls. Garneer met seroendeng, limoen en basilicum. Serveer de bowls met kroepoek.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indonesisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Bowls
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via