Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
2
Snijd de komkommer in de lengte doormidden, verwijder de zaadlijst en snijd in plakjes. Snijd de radijsjes en limoen in plakken en ris de blaadjes van de takjes basilicum.
3
Verwarm de satésaus 10 min. in een pan op laag vuur.
4
Rijg de gamba’s op een satéprikkers en bestrooi met de cajun kruiden. Verhit de zonnebloemolie in een pan op middelhoog vuur en bak de gamba’s 3 à 4 min. Keer halverwege om.
5
Verdeel de rijst over de borden, gevolgd door komkommer, radijs, gamba’s, taugé en sojabonen. Verdeel de satésaus over de bowls. Garneer met seroendeng, limoen en basilicum. Serveer de bowls met kroepoek.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.