Print opties

Sluiten

Gnocchi carbonara

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Kook de gnocchi zoals aangegeven op de verpakking. Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en de knoflook 2-3 min. en voeg daarna de spekreepjes toe. Bak nogmaals 3 min. Haal de helft van de spekreepjes uit de pan en houd deze apart ter garnering.
3
Kluts de eieren in een schaaltje, samen met de peper, het zout en de Parmezaanse kaas.
4
Voeg de gnocchi toe aan de spekreepjes in de pan en direct daarna het eimengsel. Blijf 2 min. omscheppen zodat het ei niet stolt en haal uit de pan.
5
Pluk de blaadjes van het takje basilicum en snijd de blaadjes fijn. Garneer de gnocchi carbonara met verse peterselie en de overige spekreepjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.