Kneed & Klaar Peulgehakt Pittig Gekruid Gordita's Met Pittig Peulgehakt 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gordita’s met pittig peulgehakt

Deze gordita’s boordevol groenten als avocado, kidneybonen en paprika’s zijn het ideale gerecht wanneer er niet veel tijd is om te koken. Het peulgehakt is zo gemaakt en bevat een heerlijke, kruidige smaak. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Gordita’s met pittig peulgehakt

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schil en snijd in plakken. Pel de rode ui en snijd in hele ringen.  
2
Snijd de rode paprika in blokken van 2 cm. Spoel de kidneybonen onder koud water.  
3
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt pittig gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de olijfolie en bak het peulgehakt 4 min. Voeg de kidneybonen, rode paprika, Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout toe en bak 4 min.   
4
Leg de gordita wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel aan 1 kant de geraspte cheddarkaas erover. Rooster 10 min. in de oven.  
5
Haal de gordita wraps uit de oven en verdeel aan de kant zonder kaas het peulgehakt mengsel, rode ui en avocado.  
6
Leg de gordita wraps half gevouwen op de borden en verdeel de lactosevrije crème fraîche over het geheel. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?