Print opties

Sluiten

Gordita’s met pittig peulgehakt

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schil en snijd in plakken. Pel de rode ui en snijd in hele ringen.  
2
Snijd de rode paprika in blokken van 2 cm. Spoel de kidneybonen onder koud water.  
3
Bereid het Verstegen Kneed & Klaar Peulgehakt pittig gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de olijfolie en bak het peulgehakt 4 min. Voeg de kidneybonen, rode paprika, Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout toe en bak 4 min.   
4
Leg de gordita wraps op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel aan 1 kant de geraspte cheddarkaas erover. Rooster 10 min. in de oven.  
5
Haal de gordita wraps uit de oven en verdeel aan de kant zonder kaas het peulgehakt mengsel, rode ui en avocado.  
6
Leg de gordita wraps half gevouwen op de borden en verdeel de lactosevrije crème fraîche over het geheel. 
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.