Groene groentesoep
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Groentesoep met broccoli, prei en courgette

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de broccoli, prei, courgette en stengels bleekselderij fijn. Houd het groen van de bleekselderij apart.
2
Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de groentebouillon toe en kook het geheel 5 min. Pureer vervolgens met een staafmixer tot een gladde soep.
3
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Pluk de blaadjes van de munt.
4
Verdeel de soep over kommen en maak een ‘swirl’ met de kookroom. Garneer de soep met pijnboompitten, munt en de groene bleekselderij bladeren.
Wijntip van Yves

Gruner veltliner en riesling

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Soort
Soep
Broccoli
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via