Print opties

Sluiten

Groentesoep met broccoli, prei en courgette

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de broccoli, prei, courgette en stengels bleekselderij fijn. Houd het groen van de bleekselderij apart.
2
Verhit de olijfolie in een soeppan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de groentebouillon toe en kook het geheel 5 min. Pureer vervolgens met een staafmixer tot een gladde soep.
3
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Pluk de blaadjes van de munt.
4
Verdeel de soep over kommen en maak een ‘swirl’ met de kookroom. Garneer de soep met pijnboompitten, munt en de groene bleekselderij bladeren.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.