In samenwerking met:
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Mashed potato stamppot met rookworst en jus

De perfecte mini stamppot in een glas. Er gaat niets boven de klassieke mashed potato, rookworst en jus! Uiteraard met een flinke dot mosterd en geraspte kaas. Voor een mooie groene kleur en nootachtige toon is er een handje rucola aan toegevoegd.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mashed potato stamppot met rookworst en jus

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Smelt de roomboter in een kleine steelpan op laag vuur. Voeg het water en juspoeder toe en breng dit al roerend aan de kook.
2
Bereid de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rookworst in plakjes van ongeveer 0,5 cm.
3
Verwarm de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Schep één eetlepel jus per glas op de puree.
5
Verdeel de mosterd over de glazen, gevolgd door de plakjes rookworst. Top af met een handje rucola en de geraspte kaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via