Naanbrood Met Geitenkaas En Vijgen Van Brandpunt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Naanbrood met geitenkaas en vijgen van Brandpunt

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bak de naanbroden volgens de instructies op de verpakking. Rooster intussen de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan. Laat afkoelen op een bord.
2
Bak in dezelfde pan de (vega)spekreepjes knapperig. Leg ze vervolgens op een bord met keukenpapier zodat het overige vet wordt opgenomen.
3
Snijd de vijgen in stukjes.
4
Besmeer het naanbrood met een laag vijgenchutney. Verdeel hier een handje rucola over, gevolgd door de plakjes geitenkaas en uitgebakken spekreepjes en vijgen. Top af met de pijnboompitjes en peper naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Brood & Sandwiches
Vijgen
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via