Naanbrood Met Geitenkaas En Vijgen Van Brandpunt
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Naanbrood met geitenkaas en vijgen van Brandpunt

Brandpunt
Brandpunt staat bekend als dé creatieve hotspot van Breda. De ideale plek om samen te komen voor een warme kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of een uitgebreide high tea. De warme huiskameruitstraling zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt! Hier geniet je onder andere van fairtrade koffie, vernieuwende smaakcombinaties en overheerlijk gebak. Bovendien is Brandpunt een ideaal flexwerkplek. Laptop mee, aan het werk en ondertussen smullen van al het lekkers. Bovendien vind je bij Brandpunt een uitgebreid assortiment aan gebak, dagelijks vers bereid door patissier Judie Rutten. Heerlijk om te bestellen bij je drankje, maar alle patisserie wordt ook to-go verkocht. Ideaal om iemand mee te verrassen of als zoete lekkernij tijdens een verjaardag of feestje.

Zelf het menu van Brandpunt ontdekken?
Kan jij niet wachten om al het lekkers van de menukaart te proeven? Reserveer een plekje of kom gewoon gezellig langs. Voor een lunch, kop koffie of een dagje flexwerken ben je hier altijd welkom. Wil je genieten van een high tea? Neem dan van tevoren even contact op. Alvast even voorproeven? Brandpunt deelt een exclusief lunchrecept met ons: overheerlijk naanbrood met geitenkaas, vijgen en meer.

Naanbrood met geitenkaas en vijgen
Dit rijkelijk belegde naanbrood is heerlijk als lunch. De zoete en aromatische smaak van vijgen komt samen met de zachte geitenkaas en knapperige spekjes. Liever geen vlees? Gebruik dan vegetarische spekreepjes als alternatief. Minstens zo lekker!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept naanbrood met geitenkaas en vijgen van brandpunt

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Bak de naanbroden volgens de instructies op de verpakking. Rooster intussen de pijnboompitjes goudbruin in een droge koekenpan. Laat afkoelen op een bord.
2
Bak in dezelfde pan de (vega)spekreepjes knapperig. Leg ze vervolgens op een bord met keukenpapier zodat het overige vet wordt opgenomen.
3
Snijd de vijgen in stukjes.
4
Besmeer het naanbrood met een laag vijgenchutney. Verdeel hier een handje rucola over, gevolgd door de plakjes geitenkaas en uitgebakken spekreepjes en vijgen. Top af met de pijnboompitjes en peper naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via