Deze heerlijke ovenschotel heeft een knapperig en krokant laagje van gekruide panko. Gemakkelijk te maken in een ovenbestendige pan of in een ovenschaal. Serveer eventueel met een vers gebakken stokbrood.
Ben je nog niet uitgekeken op witvis? Wat dacht je dan van onze kabeljauwfilet uit de oven. Heerlijk afgetopt met een verse zelfgemaakte citroensaus. Liefhebber van ovenschotels? Ontdek meer smaakvolle ovenschotel recepten op Eatertainment!
Voor deze ovenschotel gaan we een combinatie maken met een heerlijke wijn uit het warme zuiden van Frankrijk. Ik kies in dit geval voor een wijn met wat houtrijping en vettigheid om de rijke smaken van het gerecht te vergezellen. De Paul Mas Grande Reserve Chardonnay is hier perfect voor. Deze vettige Chardonnay heeft 6 maanden op eikenhout gerijpt en heeft daardoor veel smaak en een boterige aanzet. Met code EATFREE gratis bezorgd via Vanouds de Zwaan.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment