Pasta Ovenschotel Met Zalm En Broccoli
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Pasta ovenschotel met zalm en broccoli

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook ondertussen de pasta in 6 min al dente en de broccoliroosjes in 3 min halfgaar. Snipper de rode ui en knoflook fijn.
2
Verhit in een pan een klontje boter en voeg de knoflook en rode ui toe. Voeg de bloem toe zodra de rode ui glazig is. Voeg nu de kookroom, het water en het bouillonblokje toe en meng goed door elkaar. Breng de saus eventueel op smaak met peper.
3
Schep de uitgelekte pasta en de broccoli door de saus en verdeel in een ovenschaal. Bestrooi het geheel met kaas en leg de zalmfilets bovenop.
4
Zet de ovenschaal voor 20 min in het midden van de oven. Controleer of de zalm gaar is door met een vorm zachtjes op de zalm te drukken. Valt het visvlees als vlokken uiteen, dan is de zalm gaar. Mocht de kaas te bruin worden voor de zalm gaar is, bedek de ovenschaal dan met aluminiumfolie. Serveer direct.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Zepje
Sebastiaan van Eatertainment
Emma
Jennifer van Eatertainment
Lilian
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Ovengerechten
Broccoli
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via