Verwarm de oven voor op 200°C. Kook ondertussen de pasta in 6 min al dente en de broccoliroosjes in 3 min halfgaar. Snipper de rode ui en knoflook fijn.
2
Verhit in een pan een klontje boter en voeg de knoflook en rode ui toe. Voeg de bloem toe zodra de rode ui glazig is. Voeg nu de kookroom, het water en het bouillonblokje toe en meng goed door elkaar. Breng de saus eventueel op smaak met peper.
3
Schep de uitgelekte pasta en de broccoli door de saus en verdeel in een ovenschaal. Bestrooi het geheel met kaas en leg de zalmfilets bovenop.
4
Zet de ovenschaal voor 20 min in het midden van de oven. Controleer of de zalm gaar is door met een vorm zachtjes op de zalm te drukken. Valt het visvlees als vlokken uiteen, dan is de zalm gaar. Mocht de kaas te bruin worden voor de zalm gaar is, bedek de ovenschaal dan met aluminiumfolie. Serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.