Rode Bietenstamppot Met Appel En Brie
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Rode bietenstamppot met appel en brie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Schil de aardappels, kook in ca. 20 min. gaar en giet af.
2
Schil de appels en snijd in blokjes. Voeg de appelblokjes en melk toe aan de aardappels en pureer tot een romige puree. Breng op smaak met zout en peper.
3
Snijd de rode bieten in kleine blokjes en voeg toe aan de aardappelpuree. Stamp de rode bieten erdoorheen en verdeel de stamppot over twee borden.
4
Snijd de brie in plakjes en verkruimel de walnoten. Maak de stamppot af met de plakjes brie en walnoten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Stamppot
Aardappel
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via