Zin in een verrassend borrelhapje? Zoek niet verder, maak deze frisse mango guacamole met Tajín Clásico kruidenmix en zelfgemaakte tortillachips! De guacamole krijgt een zoete twist dankzij de toevoeging van mangoblokjes en de tortilla’s bakken we lekker knapperig in de oven. Voeg daar Tajín Clásico kruidenmix aan toe voor extra smaak en je prikkelt al je smaakpapillen.
Er is niets zo verfrissend als verse, rijpe mango. Zo’n sappig zacht stukje mango vol smaak. Deze tropische vrucht komt van de mangoboom en groeien in warme klimaten. Oorspronkelijk komt de mango uit India en Zuidoost-Azië, maar tegenwoordig worden ze op meerdere plekken op de wereld gekweekt. Denk aan Thailand, Mexico en zelfs Spanje. Mango kan je in blokjes snijden en zo lekker als tussendoortje opeten, maar je kan het ook verwerken in tal van gerechten. Voeg het bijvoorbeeld toe aan een salade recept voor een frisse touch, verwerk het in je zoete pannenkoeken recept of gebruik het in een smoothie voor je ontbijt. Daarnaast kan je mango óók verwerken in borrelhapjes. Klinkt wellicht wat gek, maar geloof ons: het is zeker een smaakvolle toevoeging.
Zo voegen we in dit recept mango toe aan de guacamole voor een tropische en zoete twist. Heerlijk in combinatie met de romige guacamole en knapperig gebakken tortillachips. Je kan het ook serveren als borrelhapje met salami Milano en Gruyère. In dit hapje komen de zoete smaak van mango, kruidige smaak van de Italiaanse worst en romige smaak van de Gruyère kaas allemaal bij elkaar wat zorgt voor een smaakexplosie in de mond. Ook lekker, fris en kleurrijk zijn deze knapperige crostini‘s met tonijn sashimi en mango salsa. De zachte tonijn smelt op je mond, terwijl de mango een zoete twist geeft, de jalapeño een pittige touch en de wasabi parels maken het geheel compleet.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment