Tajín mango guacamole met zelfgemaakte tortillachips
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte). Snijd de tortilla's in driehoeken en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de olijfolie en breng op smaak met Tajín Clásico kruidenmix en zout. Bak 8-12 min. in de oven goudbruin en krokant, keer halverwege om. Haal uit de oven en laat afkoelen.
2
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees in een kom. Pel en snijd de rode ui fijn. Hak de koriander fijn. Pers het sap uit de limoen. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de rode ui, koriander, limoensap, een snufje Tajín Clásico kruidenmix en een snufje zout toe aan de avocado en meng goed door elkaar. Meng voorzichtig de mango erdoor voor een frisse twist. Proef en breng indien nodig extra op smaak met Tajín Clásico kruidenmix.
3
Serveer de krokante tortillachips met de Tajín mango guacamole.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.