Print opties

Sluiten

Zoete aardappelpuree met ahornsiroop

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de zoete aardappelen en snijd in gelijke stukken. Zet de zoete aardappelen in een pan net onder water en breng aan de kook. Kook de zoete aardappelen in 10 min. gaar. Giet af en laat uitstomen.
2
Ris de blaadjes van de takjes tijm.
3
Voeg de boter en helft van de ahornsiroop toe aan de zoete aardappelen en stamp met een pureestamper tot een fijne puree. Breng op smaak met peper en zout.
4
Schep de puree in een schaal, schenk de rest van de ahornsiroop erover en garneer met de tijm.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.