Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Zomerse salade met chimichurri biefstuk

Dit zomerse salade recept met knapperige radijs is een snelle en smaakvolle salade voor na een lange dag werken op een zonnige dag. Geniet van de overheerlijke met chimichurri gekruide biefstuk, die zorgt voor een smaakvolle twist! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Zomerse salade met chimichurri biefstuk

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Snijd de radijsjes in plakken en schaaf de komkommer in linten met de mandoline of dunschiller. Pel de rode ui en snijd in halve ringen.
2
Meng de Verstegen WSB Chimichurri met de olijfolie en verdeel over de biefstuk. Marineer 10 min. in de koelkast.
3
Verwarm ondertussen een pan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten goudbruin.
4
Verwarm een andere pan en bak de biefstuk met de chimichurri marinade in 7 min. rosé. Haal de biefstuk uit de pan en laat 5 min. rusten in aluminiumfolie.
5
Bak ondertussen de cherrytomaten 5 min. in de pan van de biefstuk.
6
Meng de krulsla melange met de rode ui, radijs en komkommerlinten. Verdeel over de borden en leg de biefstuk erbij.
7
Schep de gebakken cherrytomaten over de salade, garneer met de geroosterde pijnboompitten en serveer.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Sesamzaad
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?