Print opties

Sluiten

Zomerse salade met chimichurri biefstuk

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de radijsjes in plakken en schaaf de komkommer in linten met de mandoline of dunschiller. Pel de rode ui en snijd in halve ringen.
2
Meng de Verstegen WSB Chimichurri met de olijfolie en verdeel over de biefstuk. Marineer 10 min. in de koelkast.
3
Verwarm ondertussen een pan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten goudbruin.
4
Verwarm een andere pan en bak de biefstuk met de chimichurri marinade in 7 min. rosé. Haal de biefstuk uit de pan en laat 5 min. rusten in aluminiumfolie.
5
Bak ondertussen de cherrytomaten 5 min. in de pan van de biefstuk.
6
Meng de krulsla melange met de rode ui, radijs en komkommerlinten. Verdeel over de borden en leg de biefstuk erbij.
7
Schep de gebakken cherrytomaten over de salade, garneer met de geroosterde pijnboompitten en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.