Print Opties:

Pasta vega met groene pesto en mozzarella

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd15 minutenTotale Tijd25 minuten

Ingrediënten
 200 gr Grand’Italia Mini Penne Volkoren
 1 rode ui
 1 teentje knoflook
 90 gr cherrytomaatjes
 ¼ courgette
 1 el olijfolie
 2 el Grand’Italia Pesto alla Genovese
 1 zakje zakje Galbani Mozzarella Mini
 1 el Galbani Gran Gusto kaas (geraspt)
 1 takje basilicum
Bereidingswijze
1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de courgette in dunne plakjes.

2

Verhit een pan met een scheutje olie en bak de courgette met de knoflook gaar. Zet de courgette apart. Giet de pasta af en houd wat kookvocht apart.

3

Verhit een pan met een scheutje olie en voeg de rode ui en cherrytomaatjes toe en bak kort. Voeg de uitgelekte pasta, gebakken courgette, pesto toe en meng goed door. Voeg optioneel wat kookvocht toe.

4

Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Verdeel de pasta over 2 borden. Garneer met mozzarellabolletjes en geraspte kaas. top af met wat blaadjes basilicum.

Voedingswaarden

Porties 2