Print Opties:

Romige pasta met kipfilet in parmaham

Voorziet in2 PortiesVoorbereiding10 minutenKooktijd25 minutenTotale Tijd35 minuten

Ingrediënten
 2 kipfilets
 200 gr roomkaas met bieslook
 80 gr Prosciutto di Parma
 1 courgette
 10 zongedroogde tomaten
 1 rode ui
 1 el olijfolie
 200 gr fusilli
 50 gr rucola
Bereidingswijze
1

Snijd in de lengte van de kipfilets een inkeping zodat deze gevuld kunnen worden. Besmeer de binnenkant van beide kipfilets met 1,5 el roomkaas. Wikkel vervolgens de proscuitto di parma om de kipfilets.

2

Snijd de courgette en zongedroogde tomaten in blokjes en snipper de ui fijn. Verwarm olie in een koekenpan en bak de kipfilets in 15 à 20 min. rondom goudbruin en gaar. Voeg de laatste 7 min. de courgette, zongedroogde tomaten en ui toe en bak dit mee tot de groenten warm zijn. Haal de kipfilets uit de pan.

3

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in plakjes. Voeg de overige roomkaas toe aan de pan met groenten. Roer vervolgens de gekookte pasta door de groenten en roer het geheel goed door elkaar.

4

Serveer de warme pasta met rucola en leg de plakjes kipfilet op de pasta.

Voedingswaarden

Porties 2