Tafelsetting Pizzarette

Zomertafelen! met Blokker

Mac & cheese

Lekker buiten eten

Het hele jaar door kijken we uit naar de fijne zomeravonden. Heerlijk samen in de tuin, op het balkon of terras aan een zomers aangeklede tafel: lekker met vrienden en familie bijkletsen, eten en drinken én funcooken! Samen met Blokker inspireren we je met verrassende recepten, prachtig servies en alle benodigdheden om te Zomertafelen!

Tafelsetting Funcooking BBQ

Bakken op de barbecue

Zet de barbecue maar aan! Gezellige avonden gegarandeerd. We inspireren je graag met verrassende recepten zoals kippenbout tandoori en ratatouille groentenspies. Bekijk hieronder alle barbecue recepten in samenwerking met Blokker.

Bekijk alle barbecues bij Blokker

Kippenbout tandoori
Blokker_pizzarette

Pizzarette pret

In deze mini-pizza oven maak je zelf de lekkerste pizza’s. Iedereen belegt de pizza zelf. Binnen en buiten te gebruiken! En wist je dat je nog veel meer in de Pizzarette kunt maken dan alleen pizza’s? Bijvoorbeeld mac’n cheese of een calzone! Of wat dacht je van een dessert pizza?

Bekijk de Pizzarettes van Blokker

Pizza bianca met gerookte zalm
Tafelsetting Bakplaat

Bereid op de bakplaat

Op de bakplaat bereid je heel eenvoudig vlees, vis, groenten, pannenkoeken en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos! De bakplaten zijn eenvoudig schoon te maken door de anti-aanbaklaag. Wat dacht je van een visburger, teriyaki zalm of varkenshaas saltimboca?

Bekijk de bakplaten van Blokker

Zalm teriyaki

De aankleding voor jouw buitentafel

Buiten eten met een mooie en gezellige tafel! Van handige tafelkleden tot aan lichtgewicht servies en van decoratieve kussens tot manden om alles in mee te nemen. Bij Blokker vind je alles om jouw tafel mooi aan te kleden. Dat wordt gezellig én mooi zomertafelen!