Event – Bananenbrood met Food by Sann

Bananenbrood: de ultieme gezonde én lekkere snack. Daarnaast is het ook nog eens glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Benieuwd hoe je het brood maakt of wil je een stukje proeven (heel begrijpelijk 😉)? Sanne van Food by Sann laat je 5 februari zien hoe zij haar bananenbrood maakt met verschillende heerlijke toppings. Kun je niet wachten? Sanne deelt haar recept exclusief op onze website, bekijk hier het recept van het bananenbrood.

Kom 5 en 6 februari langs bij Albert Heijn Limburglaan in Eindhoven. Je vindt ons op zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur en zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Zien we je daar?

Over dit evenement

Za 5 feb. 2022 - Zo 6 feb. 2022
AH XL Limburglaan, Eindhoven
Gratis toegang
Chefs:
Sanne van Food by Sann

Soort event
In de winkel
Categorie
Eatertainment events
Delen via

Ontmoet Food by Sann

Hi! Mijn naam is Sanne van Lierop, beter bekend als Food by Sann. Dagelijks deel ik inspiratie om mijn Instagram & blog voor gezonde glutenvrije & lactosevrije recepten. Door het delen van inspiratie voor recepten wil ik het mensen makkelijk maken om voedzaam, glutenvrij, lactosevrij, geraffineerd suikervrij en vega(n) te eten. Ik ben geen chef van beroep en daardoor zijn alle recepten makkelijk te maken en ook de ingrediënten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar!

Bananenbrood
Bananenbrood