Vrijheidsmaaltijdj
Event

Vrijheidsmaaltijden: Het Voorgerecht

Het Voorgerecht is een inspirerende bijeenkomst waarin verschillende mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties worden uitgenodigd om onderdeel te worden van de nieuwe traditie van de Vrijheidsmaaltijd.

Dit jaar willen ze op 5 mei weer bij honderden Vrijheidsmaaltijden door het hele land mensen samenbrengen om met elkaar in gesprek te gaan over vrijheid. Daar is jullie hulp hard bij nodig! Samen maken we de Vrijheidsmaaltijden tot een landelijke traditie. Meld je dus nu aan voor Het Voorgerecht.

Wat kun je verwachten? Nadia Zerouali, oud-chef van de Vrijheidssoep en kwartiermaker van de Vrijheidsmaaltijden is de gespreksleider. Inspirerende sprekers laten zien op welke manier zij invulling geven aan de Vrijheidsmaaltijden en hoe zij stilstaan bij het belang van vrijheid. Samuel Levie vertelt over de Vrijheidssoep. 

De Chef kookt de Vrijheidssoep 2024. Je ontdekt, onder het genot van wat hapjes, wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw organisatie een steentje bij kan dragen aan dit belangrijke laagdrempelige initiatief. We verwachten rond 18:00 klaar te zijn, waarna er nog gelegenheid is om te netwerken en samen een drankje te drinken. Wil je erbij zijn? Leuk, meld je hieronder dan snel aan. Tot dan!

Over dit evenement

Di 19 mrt. 2024
16:00 - 18:00
A’DAM Toren, Amsterdam
Gratis toegang
Ticket reserveren

Delen via