Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Blokker Bowls by Herman den Blijker

18
okt
-
31
okt

Alle Blokker winkels

Blokker Bowls by Herman den Blijker

 
44 personen hebben dit evenement bekeken.

Eatertainment presenteert de Blokker Bowls by Herman den Blijker! Het prachtige Herman den Blijker servies vind je met een aantrekkelijke korting van 20% in en onze gratis recepten bij de meer dan 400 Blokker winkels. We ontwikkelden samen met Herman den Blijker 3 verrassende poké bowls en een chili bowl. Bij aankoop van actieproducten uit het Herman den Blijker assortiment ontvang je, naast 20% korting, gratis HAK of Lassie ingrediënten. Zo ontvang je bij besteding van € 30 2 ingrediënten naar keuze en vanaf € 40 krijg je maar liefst 4 ingrediënten cadeau om de poké bowls of chili bowl thuis te maken.   

Kom jij langs? Vind een Blokker bij jou in de buurt.

Aan de slag met onze recepten?

Deze leuke bowls vragen er natuurlijk om gevuld te worden met een heerlijke maaltijd. Ontdek alvast de verrassende poké bowl en chili bowl die wij samen met Herman den Blijker ontwikkelden.  

Meer weten?

De komende maanden worden er meer Eatertainment evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

To register for this event please visit the following URL:

Datum en Tijd

ma 18-10-2021 - zo 31-10-2021
 

Locatie

Alle Blokker winkels, Blokker, Nederland
 

Winkel

Alle Blokker winkels
 

Soort Evenement

In de winkel
 

Categorie

In de winkel