Header Oud En Nieuw
Lifestyle

Spetterende oud & nieuw tafel

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Dat vieren we met deze spetterende oud & nieuw tafel. De tafel is gevuld met alles voor een gezellige borrel. Van cocktails en mocktails tot een goedgevulde borrelplank. Ook de oliebollen mogen hier uiteraard niet aan ontbreken.

Champagne oliebollen met poeder- en kaneelsuiker

Champagne oliebollen met poeder- en kaneelsuiker

Verras je gasten eens met deze heerlijke champagne oliebollen! Door de rozijnen en krenten te wellen in champagne krijgen deze een lekkere twist. Top de oliebollen af met de klassieke poedersuiker en zoete kaneelsuiker. Een heerlijke variant op de traditionele oliebol.

Hartige oliebollen met chilisaus

Hartige oliebollen met chilisaus

Wil je dit jaar met Oud & Nieuw iets nieuws proberen? Ga eens voor hartige oliebollen! Wij gaan voor deze hartige oliebollen met een Aziatische tintje. We voegen onder andere sereh, laos en vissaus toe aan het beslag voor een lekkere verrassing.

Gingerale mocktail met chocolade vijgen

Ginger ale mocktail met chocolade vijgen

Ook als je geen alcohol drinkt of nog wat jonger bent, verdien je een lekker drankje! Deze mocktail is eenvoudig te maken met limoen, ginger ale en bruisend water. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor een feestelijke avond!

Romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm

Romige frambozen mimosa met grapefruit en tijm

Wil je tijdens oud & nieuw een bijzonder drankje serveren? Zet dan deze frambozen mimosa op tafel! Een heerlijke combinatie van de friszure frambozen met de romige yoghurt en de fruitige bubbels van de prosecco.

Filodeeg bakjes met bleu cheese

Filodeeg bakjes met blue cheese

Deze filodeeg bakjes zijn makkelijk te serveren en hapklaar voor je gasten. Moeilijk hoeft het niet te zijn! Dit borrelhapje heb je binnen 15 minuten klaar. Serveer samen met andere hapjes voor een goedgevulde oud & nieuw borreltafel.

Champagne punch met vers fruit en kruiden

Champagne punch met vers fruit en kruiden

Wist je dat punch afkomstig is uit het 18e-eeuwse India en traditioneel alleen water, thee, alcohol, citroen en suiker bevat? Tegenwoordig zijn er honderden variaties te vinden en zo ook die van ons. Vol met heerlijke smaakmakers, een feestelijk drankje om in te schenken.

Oud & nieuw borrelplank

Oud & nieuw borrelplank

Met deze goedgevulde borrelplank maak je ongetwijfeld een goede indruk op je gasten! Op de borrelplank leggen we kaascups, jalapeño poppers, vitello tonnato rolletjes en zelfgemaakte chutney en hummus.

Chocolade fortune cookies

Benieuwd welke ‘fortune’ jou en je gasten te wachten staat in het nieuwe jaar? Maak dan deze leuke DIY met fortune cookies gedipt in chocolade. Perfect voor een oud & nieuw borrel.

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Soort
Artikelen

Gemaakt door Eatertainment

Delen via