Champagne punch met vers fruit en kruiden
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Champagne punch met vers fruit en kruiden

Wist je dat punch afkomstig is uit het 18e-eeuwse India en traditioneel alleen water, thee, alcohol, citroen en suiker bevat? Tegenwoordig zijn er honderden variaties te vinden en zo ook die van ons. Vol met heerlijke smaakmakers, een feestelijk drankje om in te schenken.

Serveer dit gerecht samen met de andere gerechtjes en drankjes van onze spetterende oud & nieuw tafel voor een complete borrel.

Mijn menu planner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept champagne punch met vers fruit en kruiden

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de grapefruit in plakken en snijd de vijgen in kwarten. Voeg de champagne, spa rood en grapefruitsap toe aan de punch bowl. Voeg het gesneden fruit, de kaneelstokken, steranijs en de cranberries toe. Laat staan voor minimaal 15 minuten zodat de smaken goed kunnen intrekken.
2
Serveer de punchbowl met 6 glazen. Borrel gepland? Serveer met andere drankjes en hapjes van de oud & nieuw tafel.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

    Vind je dit leuk?

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via