Ben jij op zoek naar een goede dosis receptinspiratie? Ontdek dan nu het nieuwe weekmenu met zeven gevarieerde recepten. Van heerlijke witte asperges met ei en ham tot lekkere zalm tostada’s voor in het weekend. Laat je inspireren en ga aan de slag!
Witte asperges met Hollandaisesaus, aardappeltjes, ei en ham
We beginnen de week met een traditioneel recept met heerlijke seizoensproducten. Deze witte asperges met Hollandaisesaus, aardappeltjes, ei en ham zet je al binnen vijftien minuten op tafel en ze zijn ook nog eens superlekker. Ideaal voor wanneer je een lange dag achter de rug hebt!
Macaroni met kruidig gehakt
Een gerecht hoeft niet altijd veel tijd te kosten om lekker te zijn, en deze macaroni met kruidig gehakt bewijst dat helemaal. Met slechts een handjevol ingrediënten zet je dit gerecht al binnen een halfuur op tafel. Niet moeilijk om te maken, maar wel heel lekker van smaak!
Aziatisch gevulde aardappel
Breng de smaken van Azië op je bord met deze makkelijk te maken Aziatisch gevulde aardappelen. We vullen de aardappelen met edamame, komkommer, mango en een lichte dressing van sojasaus en sesamolie. Een verrassend en kleurrijk gerecht dat ook nog eens super smaakvol is!
Spinaziekoekjes met tonijn en zilvervliesrijst
Laat je verrassen door deze spinaziekoekjes met tonijn en zilvervliesrijst. De koekjes worden gemaakt van spinazie, linzen, tonijn, ei, bloem en knoflookpoeder, waardoor ze goed vullen en hartstikke smaakvol zijn. De toevoeging van rijst en cherrytomaten maakt het een volwaardig gerecht.
Buddha bowl met avocado en broccoli
Deze buddha bowl met avocado en broccoli ziet er niet alleen feestelijk uit, maar is ook nog eens erg voedzaam en smaakvol. De couscouskruiden zorgen voor een heerlijke harmonie met de knapperig geroosterde groenten. Eet smakelijk!
Zalm tostada’s
Deze verrassende en makkelijke zalm tostada’s zijn ideaal voor in het weekend. Je serveert ze met een combinatie van zelfgemaakte guacamole, een komkommer-tomatensalade en gerookte zalm. Heerlijk om van te genieten met vrienden of familie.
Deze ovenschotel met gehakt en bladerdeegdakje is echt comfortfood op zijn best. Met slechts een paar stappen maak je dit gerecht, vervolgens doet de oven de rest van het werk. De ovenschotel krijgt een dakje van bladerdeeg, wat zorgt voor een heerlijke textuur en een leuke uitstraling. Makkelijk, snel en bovendien heel erg lekker!
Vind je dit leuk?
Reacties
Plaats nieuwe reactie
Over dit onderwerp
Gemaakt door Eatertainment