Pel en snijd de knoflook fijn. Pel en snijd de ui grof. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snijd de limoenen in partjes.
2
Verhit een pan met 2/3 van de zonnebloemolie op middelhoog vuur. Fruit de ui, knoflook en rode peper glazig. Voeg de currypasta toe en bak 2 min. mee. Voeg de mini krieltjes toe en bak 10 min. mee.
3
Verhit ondertussen in een andere pan de overige zonnebloemolie. Bak het kruimgehakt 5 min.
4
Voeg de kokosmelk toe aan de krieltjes en breng aan de kook. Voeg de spinazie toe en roer tot die is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de aardappelcurry over de borden. Schep het kruimgehakt erover en garneer met een partje limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.